ARM Design

ARM Dizajn Haljine, Bluze

O nama:

A.R.M. dizajn je nastao iz snova. Sve proizlazi iz mašte i ideja, to je bio nevjerojatan san koji se u početku jedva usudiš sanjati. Ako sanjaš dovoljno dugo, pretvori se u želju, a na kraju učiniš sve kako bi se ostvarilo. San je postao stvarnost 2017. godine otkad uživamo u svakom trenutku i trudimo se biti što bolji.

A.R.M. je modni brend koji ženu stavlja ispred svega. Sve kreacije stvorene su tako da se svaka žena može osjećati lijepom u raznim prigodama. Krećemo od sebe samih i dajemo suvremenim ženama s nebrojenim obavezama ono što im je itekako potrebno – udobna i profinjena odjeća uz koju je svaki dan lakši i ljepši. Žena zaslužuje sanjati naizgled nemoguće, nikad ne odustati i uvijek vjerovati.

Ponosni smo što nudimo širok spektar modela i veličina pa se svatko može osjećati ugodno u svojoj koži. Ni jedna žena nema nedostataka, svaka je od nas lijepa na svoj jedinstven način i u tome leži prava čar.

Narudžbe

Znamo da nije lako naći konfekcijsku odjeću koja vam stoji kao salivena, stoga je svaki komad A.R.M. dizajn odjeće ručni rad i izrađuje se upravo za vas i po vašoj mjeri i narudžbi. Visoki kriteriji naših konstruktorica odjeće šalju na pakiranje svaki komad tek kada je savršen.
Svevremenski modeli ne ovise o sezoni, nosivi su kada i kako vama odgovara. S različitim modnim dodacima (remenje, torbice, cipele) naše haljine postaju haljine sa sto lica koje ćete dugo nositi s ponosom. Na poslu, izlasku ili u nekoj svečanoj prigodi – u A.R.M. dizajn kreacijama budite lijepe svaki dan.
Izradi posvećujemo mnogo pažnje, a koristimo samo kvalitetne materijale koji se lako održavaju. Upravo je zato naša pamučna odjeća sašivena od vrhunskog turskog pamuka (ISO 9001, STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Proizvodi certificirani s Oeko-Tex® ne sadrže toksične ili alergijske tvari.). Čak je i konac vrhunske njemačke kvalitete što dokazuje da pazimo na svaki detalj.
Ponekad odabir nije lak posao i imate pitanja ili nedoumice. Kako biste izabrali haljinu koja odgovara upravo vama, pomoći će vam osobno Ivana Pozvek, vlasnica brenda A.R.M. dizajn. Obratite nam se u inbox i rado ćemo vas savjetovati.

Dostava

Narudžba će vam biti dostavljena na željenu adresu kurirskom službom. Dostava je besplatna kako za Hrvatsku tako i za sve zemlje članice EU. Plaćanje je moguće na žiro račun ili prilikom dostave. S obzirom da se svaki artikl radi po narudžbi, odabrani model čeka se do 14 radnih dana.

Kontaktirajte nas!

Kontakti

IVA-MAR društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu
OIB: 02792808611

Nadležni sud: TS Varaždin
MBS: 070110236

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Ivana Pozvek


 info@arm-design.eu
IVA-MAR d.o.o.
I. G. Kovačića 17,
Dunjkovec,
40305 Nedelišće

Zaprati nas!

PDV je uključen u cijenu.

×

Cart